Khóa học Thông Dịch Viên Tiếng Hàn

Khóa học Thông Dịch Viên Tiếng Hàn

Chỉ có duy nhất tại Trung tâm Đào tạo tiếng Hàn HALO. Tham gia khóa học bạn sẽ được học tiếng Hàn với 100% giáo viên bản ngữ. Khóa học đặc biệt phù hợp với các học viên đã đi xuất khẩu lao động Hàn Quốc trở về.

Tại sao nên đi học khóa Thông Dịch Viên Tiếng Hàn

 • Bạn vừa đi xuất khẩu lao động Hàn Quốc trở về ?
 • Bạn đã từng học qua tiếng Hàn. Tuy nhiên bạn chưa thể phiên dịch tiếng hàn thành thạo?

Và bạn mong muốn được :

 • Có cơ hội được ứng tuyển vào làm việc cho các công ty, nhà máy của Hàn Quốc tại Việt Nam?
 • Trở thành một Thông dịch viên tiếng Hàn giỏi, được sếp trọng dụng và có thu nhập cao?

Hãy đến với Trung tâm đào tạo tiếng Hàn HALO, với những chuyên gia giàu kinh nghiệm đến từ Hàn Quốc, bạn sẽ có cơ hội giao tiếp với giáo viên bản ngữ và được truyền đạt những kinh nghiệm, kỹ năng để có thể trở thành một thông dịch viên tiếng Hàn chuyên nghiệp.

I. Ai nên tham gia khóa học

 • Những người đi xuất khẩu lao động Hàn Quốc trở về,
 • Sinh viên đang theo học tiếng Hàn Quốc trong các trường đại học, cao đẳng, trung cấp.
 • Người đã biết cơ bản về tiếng Hàn.

II. Khóa Thông dịch viên tiếng Hàn tập trung giải quyết các vấn đề

1. Về lý thuyết

 • Trang bị các kỹ năng phiên dịch tiếng Hàn như nghe, hiểu, diễn đạt.
 • Trang bị kiến thức cơ bản chung của một Thông dịch viên tiếng Hàn Quốc.

2. Về kỹ năng nghề đạt được

 • Đảm bảo nắm bắt các kỹ năng thông dịch tiếng Hàn.
 • Thực hiện công tác phiên dịch tốt tiếng Hàn trong mọi trường hợp.

III. Bạn sẽ được học gì ở khóa Thông dịch viên tiếng Hàn

Các học viên sẽ được đào tạo theo giáo trình riêng biệt do các giáo viên Hàn Quốc của trung tâm trực tiếp nghiên cứu và soạn thảo. Giáo trình sẽ tập trung vào việc phát triển và nâng cao kỹ năng nghe – nói tiếng Hàn cho các bạn.

Bên cạnh đó các học viên sẽ được học những từ ngữ chuyên ngành để phục vụ cho công việc sau này tại các nhà máy, trong các lĩnh vực như: Xây dựng, Sản xuất, Thương mại…

IV. Phương pháp đào tạo đặc biệt

Học viên sẽ được học theo phương pháp hoàn toàn mới mẻ và riêng biệt chỉ có tại Trung tâm HALO.

Đó không chỉ là việc học và thực hành hàng ngày với giáo viên Hàn Quốc về các tình huống giao tiếp của cuộc sống, mà sẽ tập trung vào những tình huống giao tiếp cụ thể nhất trong môi trường doanh nghiệp của Hàn Quốc, nhằm giúp học viên có vốn kiến thực tế về các kỹ năng giao tiếp với Sếp và đồng nghiệp tại nơi làm việc. Từ đó học viên hoàn toàn có thể tự tin khi tiếp xúc với mọi môi trường làm việc khác nhau.

thong-dich-vien-tieng-han

Phương pháp này thậm chí thích hợp cả với những học viên ngại học, hoặc không có thời gian học.

Các bạn sẽ được học cách ghi nhớ và phát triển từ vựng ngay trên lớp học, đồng thời học cách vận dụng chúng một cách thuần thục vào những tình huống cụ thể ở nơi làm việc. Học viên sẽ liên tục được đối thoại, trao đổi với nhau và với giáo viên bằng tiếng Hàn, tự đặt những câu hỏi, và luyện tập đóng vai trong các tình huống. Từ đó, các bạn không chỉ nâng cao kỹ năng giao tiếp tiếng Hàn nhanh chóng, mà còn trở nên tự tin và chuyên nghiệp hơn với tác phong của một Nhân viên văn phòng hoặc một Phiên dịch viên tiếng Hàn thực thụ.

Học kỹ năng mềm cùng lãnh đạo

Xen kẽ với những tiết học tiếng Hàn, các bạn học viên còn được lãnh đạo Trung tâm chia sẻ và bổ túc thêm kiến thức về các kỹ năng mềm, như kỹ năng giao tiếp, kỹ năng làm việc nhóm, kỹ năng phát triển bản thân, kỹ năng tư duy… Những kỹ năng này sẽ giúp các bạn trở thành những con người chuyên nghiệp và đầy tự tin, năng động, được cấp trên trọng dụng để có thể thăng tiến tốt nhất trong công việc.

V. Thời gian, chi phí và địa điểm

1. Lịch học

03 buổi / tuần, 2-4-6 hoặc 3-5-7, hoặc học vào cuối tuần, tùy học viên sắp xếp lịch học theo thời gian rảnh.

2. Giờ học

Chia làm các ca Sáng – Chiều – Tối: 9h00 – 11h00 | 14h30 – 16h30 | 18h- 20h.

3. Thời gian đào tạo

Tổng thời gian đào tạo/ khóa: 36 buổi/ 03 tháng.

4. Số lượng học viên:

5 – 10 học viên/ lớp

5. Thời gian khai giảng

Vào ngày 15 hàng tháng. Mỗi tháng khai giảng một khóa.

6. Địa điểm đào tạo

Phòng 704, Tòa nhà OCT 3A, Khu đô thị Resco, Phạm Văn Đồng, Từ Liêm, Hà Nội

7. Học phí: 

– Áp dụng ưu đãi duy nhất cho khóa học khai giảng vào ngày 15-4-2016 giảm 50% học phí chỉ còn 4.900.000 VNĐ/ khóa.

– Đăng ký sau ngày 15-4 học phí áp dụng chung là 9.900.000 VNĐ/khóa.

ĐẶC BIỆT giảm ngay 10% cho các học viên đăng ký trước ngày 15 hàng tháng.

Ghi chú: Học viên đến đăng ký mang theo chứng minh thư và 500.000 VNĐ tiền đặt cọc cho khóa học.

VI. Quyền lợi học viên khi tham gia khóa học

 • Kiểm tra đầu vào năng lực tiếng Hàn (miễn phí)
 • Giáo viên chất lượng nhất so với các trung tâm khác hiện nay, do người bản ngữ Hàn Quốc trực tiếp giảng dạy và hướng dẫn.
 • Phương pháp giảng dạy tiên tiến, chuyên biệt nhất.
 • Kiểm tra đánh giá trình độ sau mỗi khóa học.
 • Học viên có tổng điểm cao nhất khóa được nhận học bổng tương đương 100% học phí của các khóa học tiếp theo. Tổng điểm dựa trên điểm thi cuối khóa và điểm thành phần qua các lần thi trên lớp và đánh giá của giáo viên giảng dạy.
 • Trong chương trình học được sắp xếp xen kẽ với các hoạt động giao lưu văn hóa với người Hàn Quốc ở Việt Nam và các hoạt động vui chơi, dã ngoại khác để gia tăng thêm các mối quan hệ, học hỏi lẫn nhau.
 • Đặc biệt khóa học mang lại lợi ích cho các học viên có nguyện vọng tìm kiếm cơ hội việc làm tại các công ty Hàn Quốc cũng như cơ hội du học Hàn Quốc. Các học viên đạt đủ trình độ sẽ được HALO giới thiệu làm việc trực tiếp cho các doanh nghiệp Hàn Quốc là đối tác của công ty, với các công việc như: Phiên dịch tiếng Hàn, giáo viên dạy tiếng Hàn, Tổng vụ tiếng Hàn, Nhân viên sản xuất, Quản lý sản xuất, Nhân viên phòng QC, Nhân viên phòng kỹ thuật, Nhân viên mua hàng, Nhân viên xuất nhập khẩu hoặc các vị trí khác làm hành chính – nhân sự…
 • Ngoài việc học tiếng Hàn, các bạn học viên còn được học về các kỹ năng kỹ năng mềm, kỹ năng vi tính văn phòng, tác phong làm việc chuyên nghiệp….để phục vụ tốt nhất cho công việc trong tương lai.

Ghi chú: Với các học viên không phải là đối tượng đi lao động Hàn Quốc về, chưa từng học tiếng Hàn, hoặc muốn học với mục đích giao tiếp hoặc nâng cao ngữ pháp, đều có thể liên hệ đăng ký với trung tâm để được tư vấn và tổ chức lớp học. Trung tâm luôn đảm bảo chất lượng giảng dạy hàng đầu, phù hợp với mọi đối tượng học viên, với đội ngũ giáo viên uy tín và nhiều năm kinh nghiệm, cùng phương pháp giảng dạy linh hoạt và sáng tạo nhất.

Tham khảo khóa học tiếng Hàn khác tại đây: Khóa học tiếng Hàn từ A – Z

VII. Đăng ký học

Học viên đăng ký trực tiếp tại Trung tâm Đào tạo tiếng Hàn HALO

Thời gian: 9h00 – 18h00 từ Thứ 2 – thứ 7

Địa chỉ: Phòng 704, Tòa nhà OCT 3A, Khu đô thị Resco, Phạm Văn Đồng, Từ Liêm, Hà Nội

Ghi chú: Học viên đến đăng ký mang theo chứng minh thư và 500.000 VNĐ tiền đặt cọc cho khóa học.

VIII. Liên hệ

Mọi thắc mắc cần tư vấn và giải đáp kỹ hơn, vui lòng liên hệ với HALO

? Trung tâm Tư vấn du học & Đào tạo ngoại ngữ HALO Education

? Địa chỉ: Phòng 704, Tòa nhà OCT 3A, Khu đô thị Resco, Phạm Văn Đồng, Từ Liêm, Hà Nội

☎ Điện thoại: 046 254 2237

Hotline: 0971 836 827 (chị Dung)

Email: [email protected]

Web: www.duhochanquochalo.com

Bạn đang theo dõi bài viết: 

Tìm kiếm bài viết này trên Google với từ khóa:

 • khóa học thông dịch viên tiếng hàn
 • khoa hoc thong dich vien tieng han

26 thoughts on “Khóa học Thông Dịch Viên Tiếng Hàn

 1. There are some fascinating time limits on this article however I don抰 know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we want extra! Added to FeedBurner as properly

  Reply
 2. I’m often to blogging and i actually recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your website and keep checking for brand spanking new information.

  Reply
 3. Thank you for every one of your labor on this website. Kim really loves managing investigations and it’s easy to understand why. My partner and i hear all relating to the compelling tactic you create invaluable strategies via this website and in addition inspire participation from some others on the concept plus our favorite simple princess is becoming educated a lot. Enjoy the rest of the year. You are always conducting a tremendous job.

  Reply
 4. I was very pleased to seek out this web-site.I wished to thanks for your time for this glorious learn!! I undoubtedly enjoying every little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you blog post.

  Reply
 5. I actually wanted to post a quick message to be able to express gratitude to you for those superb points you are giving out on this site. My time consuming internet search has now been rewarded with wonderful suggestions to talk about with my best friends. I ‘d assert that most of us website visitors actually are unquestionably endowed to dwell in a very good community with very many wonderful people with valuable guidelines. I feel somewhat blessed to have used the website and look forward to many more awesome minutes reading here. Thanks a lot once more for a lot of things.

  Reply
 6. I together with my buddies appeared to be reading through the good helpful hints found on your website and all of the sudden got an awful feeling I never thanked you for them. All of the women ended up for that reason excited to read through all of them and already have without a doubt been enjoying these things. Appreciate your getting indeed kind and for picking out certain marvelous tips millions of individuals are really wanting to learn about. My personal honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

  Reply
 7. Youre so cool! I dont suppose Ive read something like this before. So good to find anyone with some original ideas on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that’s wanted on the internet, someone with a little originality. useful job for bringing one thing new to the internet!

  Reply
 8. Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this moreover ?taking time and precise effort to make a very good article?but what can I say?I procrastinate alot and certainly not seem to get something done.

  Reply
 9. Thanks so much for providing individuals with an exceptionally marvellous possiblity to read critical reviews from this web site. It’s always so pleasurable and full of a great time for me and my office colleagues to search your blog at minimum thrice in 7 days to learn the new items you have got. And lastly, I am at all times happy for the mind-blowing tips you give. Some 2 facts on this page are without a doubt the finest we have all had.

  Reply
 10. Spot on with this write-up, I actually suppose this web site needs way more consideration. I抣l in all probability be again to read far more, thanks for that info.

  Reply
 11. A lot of thanks for your entire labor on this web page. My niece really likes setting aside time for investigation and it’s really easy to understand why. A lot of people notice all regarding the dynamic mode you make great strategies on this website and therefore improve response from some other people on this idea while our girl is without a doubt studying a great deal. Take advantage of the remaining portion of the year. You are always doing a superb job.

  Reply
 12. I抦 impressed, I need to say. Actually rarely do I encounter a blog that抯 each educative and entertaining, and let me tell you, you’ve got hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is something that not enough persons are speaking intelligently about. I’m very completely happy that I stumbled across this in my search for something relating to this.

  Reply
 13. I and my buddies happened to be digesting the best guidelines on your web blog and then developed a terrible suspicion I never thanked the site owner for those tips. All of the young boys became certainly stimulated to study all of them and have now sincerely been tapping into these things. I appreciate you for genuinely very kind and also for figuring out some nice issues millions of individuals are really desirous to discover. My personal sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

  Reply
 14. Nice post. I be taught one thing more challenging on totally different blogs everyday. It’ll all the time be stimulating to learn content from other writers and apply just a little one thing from their store. I抎 prefer to use some with the content on my blog whether or not you don抰 mind. Natually I抣l give you a hyperlink on your internet blog. Thanks for sharing.

  Reply
 15. I truly wanted to send a brief note to say thanks to you for the awesome information you are giving at this site. My time consuming internet search has at the end of the day been paid with good tips to talk about with my good friends. I ‘d express that most of us readers are really lucky to dwell in a good community with many awesome people with very beneficial tips and hints. I feel extremely fortunate to have used your entire website and look forward to plenty of more thrilling moments reading here. Thanks again for everything.

  Reply
 16. I抦 impressed, I must say. Really not often do I encounter a weblog that抯 both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve gotten hit the nail on the head. Your idea is excellent; the issue is something that not sufficient individuals are speaking intelligently about. I am very completely satisfied that I stumbled across this in my seek for one thing relating to this.

  Reply
 17. I needed to compose you the little bit of remark just to say thanks a lot over again for those marvelous opinions you’ve provided here. It is certainly surprisingly generous of you to allow openly what a number of people would’ve marketed as an ebook to help make some money for their own end, precisely now that you could possibly have done it in the event you desired. Those things in addition served to be the fantastic way to recognize that most people have the same eagerness really like my very own to understand a whole lot more in terms of this problem. I’m sure there are lots of more enjoyable occasions ahead for those who discover your website.

  Reply
 18. I intended to create you one very small remark to help say thanks once again regarding the nice tricks you’ve shared at this time. It’s certainly particularly open-handed with people like you to give easily what exactly a few people could have marketed for an electronic book to end up making some money for their own end, specifically considering that you might have done it in case you considered necessary. Those good ideas likewise served to become good way to be sure that someone else have the identical desire like my personal own to see much more in regard to this problem. Certainly there are millions of more enjoyable periods ahead for many who scan your blog post.

  Reply
 19. I wish to convey my affection for your kindness giving support to folks that should have help on the area. Your very own commitment to passing the solution across had become exceedingly beneficial and has allowed associates just like me to realize their objectives. Your new interesting recommendations entails so much a person like me and a whole lot more to my peers. Thank you; from everyone of us.

  Reply

Gửi bình luận